Ringspot
  • Ringspot
  • Лимузини за ергенско парти
  • Ретро лимузини

Лимузини под наем

Лимузини под наем

🆕 Най-луксозните стреч-лимузини са вече тук! 🆕
Ringspot разполага с най-атрактивния и разнообразен автопарк от лимузини под наем за цяла България.

Ние предлагаме едно наистина незабравимо и вълнуващо петзвездно изживяване. Разполагаме с голям каталог от страхотни модели, за да предоставим на нашите клиенти възможно най-добрия избор.

Предлагаме услуги за всичките Ви уникални и прекрасни поводи и без поводи. 😉 Защото вярваме, че успеха на събитието се състои в подробно и внимателно планиране, и изпипване дори и на най-малкия детайл. 

Колкото по-голямо е то, толкова по-важна става ролята на планирането. Независимо от събитието, което имате, не можете просто да приемате леко избора на транспорт. Особено, когато това е специален ден.

Лимузините могат да бъдат подходящи за сватби, годишнини, вечери за пенсиониране, празнични партита, абитуриентски балове, моминско или ергенско парти, фирмени събития или групови турнета. ✅

Независимо от вида на събитието, наемането на голяма и удобна лимузина е от значение. За нас е важно, да имате успешно реализирано събитие в края на деня или пък нощта. 👈
Харесвате ли да правите незабравими подаръци и преживявания за някой близък? Отговорите на тези и подобни въпроси ще намерите при нас. Вие сте на точното място!

Вземете Вашата лимузина под наем и се пригответе за щур купон.

Нашите лимузини могат да намерят приложение при различни поводи

Ако пък сте гост и не познавате София, Ви предлагаме да се насладите на една невероятна нощна разходка из улиците на града с лимузина. След това, вечерята ще Ви се стори много специална. Ще се почуствате като кралска особа!

Лимузина под наем

Имате покана да присъствате на специално събитие, където ще се наложи да преминете по червения килим? Изберете да се появите зашеметяващо – с лимузина! Ще бъдете „гвоздеят” на вечерта и ще съберете всички погледи.

Разбира се, че искате Вашият сватбен ден да бъде най-чудесното Ви преживяване. С лимузина на Ваше разположение, ще се забавлявате и ще почувствате комфорта и удобството на луксозната кола, която ще Ви откара където пожелаете. 👈

Лимузините на Ringspot.bg са невероятно стилни и класически и са страхотен начин да поставите грандиозното начало на Вашата сватба. Когато пристигнете със страхотната лимузина, гостите Ви ще се развълнуват и с нетърпение ще чакат да слезете от нея, за да започнете да вървите по пътеката.

В допълнение, лимузините са страхотен фон за снимки.
Ако пък сте с група приятели и сте решили този път да си подарите нещо различно. Наемайки лимузина ще се насладите на едно по-различно VIP изживяване. Позволете си го, защото заслужавате!

Повечето от лимузините са единични бройки, което гарантира уникалността на представянето Ви. Поддържаме едни от най-изгодните цени в бранша! 👈

Ние в Лимузини Ringspot предлагаме ексклузивни луксозни превозни средства, обслужване без компромис в качеството и емоционална отдаденост на професията, което превръща луксозното пътуване в събитие, което трябва да бъде запомнено. Основната ни цел  е да предоставим услуги с първокласно качество от началото до края на вашето пътуване.ашНаштНиЛимузини

Ringspot (лимузини) политика:

Шофьорът на стреч лимузина: 

✔️ Трябва да бъде надежден и да вдъхва увереност на гостите.

✔️ Следва да има достатъчно опит зад волана.

✔️ Трябва да поддържа самообладанието си през цялото време На пътуването 

✔️ Е нужно да притежава отлични комуникативни умения 

✔️ Трябва да бъде деликатен и изключително съобразителен Спрямо нуждите и изискванията на гостите 

✔️ Следва да бъде дискретен 

Насладете се на возенето вашата БЕЗОПАСНОСТ И  УДОВЛЕТВОРЕНОСТ са наш ПРИОРИТЕТ N“1 👈

Ние в Лимузини Ringspot Вярваме в пълната прозрачност и честност, поради което, когато резервирате при нас, крайната цена, която виждате, е крайната цена, която плащате.

Искате ли да добавите блясък в следващото Ви събитие (например коктейл или абитуриентски бал) с невероятна лимузина? Не забравяйте да се свържете с нас!

Ringspot.bg най-голяма компания за стреч лимузини в България предлагаща най-известните  лимузини познати от телевизионния ефир.

Телефон за връзка: 0885 710 760 Адрес: гр.София, ул. „Самоковско шосе“ 147

Основни правила при мероприятия в лимузините:

Всяка стреч /удължена/ лимузина по правило разполага с мини бар, който включва  шампанско и евентуално други алкохолни и безалкохолни напитки. Повечето хора под влияние на американската кино култура си представят, че отварянето на бутилките шампанско в лимузините трябва да изглежда както при финалистите от Формула 1, това обаче не е така. В лимузините има доста електронни устройства и поливането с течности  крие рискове от късо съединение и евентуални повреди.

Другият риск, който крие пръскането с шампанско в лимузините, е гостите да бъдат изцапани и така да се помрачи доброто прекарване на мероприятието.

В чужбина дори има компании за отдаване на лимузини под наем, които са въвели глоби за отваряне на шампанско в лимузините. За да се избегнат всички тези неприятни моменти, най-доброто което може да направите, е да помолите шофьора на лимузината да ви отвори шампанското, той знае как и го прави постоянно.

Друго важно правило е, че в лимузините не се пуши

Дебелите пури са също холивудски шаблон, който би бил приемлив единствено, ако лимузината е за лично ползване, т.е. собственикът няма проблем с риска да изгори огромните кожени дивани, както и отделните елементи на интериора да бъдат пропити с миризмата на пушек и тютюн.

На никой клиент, колкото и непретенциозен да е, не би се понравило да наеме лимузина, чийто интериор е пропит с тежката миризма на алкохол и цигари. 

Лепенето на украса по външните части на лимузината също е противопоказно,тъй като лепилото от тиксо, гафер, двойно лепящо тиксо и др. подобни пропива в лака на боята и го сваля или остава перманентни петна. Правилният начин за закрепване на украса и надписи по лимузините е с вакуум, магнитни лепенки или различни прийоми на връзване, ако моделът лимузина позволява.

Често задавани въпроси

О: Стреч/удължени/ лимузини се наемат за определен брой часове,според нуждите на клиента и вида на мероприятието.Също така лимузините могат да се наемат за директни трансфери от и до летище,хотели,заведения и т.н.Филмови продукции и индивидуални фото сесии.

О: Музиката в лимузините се командва от салона за клиенти от самите тях, изключение правят само бизнес клас лимузините….като Excalibur vintage limo. Там шофьорът се грижи за музиката и климтичния комфорт на гостите.

О: Това зависи от вас. Атрактивността на лимузините зависи от това колко често срещан е модела….т.е.колкото по-рядка и екзотична е лимузината толкова е по-ценна и предаваща тежест на мероприятието за което е наета.Нашите лимузини са единични бройки, повечето от тях без аналог за България. Така че ако искате желаната от вас лимузина да е свободна за мероприятие което сте планували е добре да се заяви от рано.

О: Нашите шофьори говорят Английски език .Ако имате предпочитания към друг език , различен от български и английски може да ни информирате когато резервирате лимузина.

push-to-call