Лимузини под наем

Лимузини под наем

Лимузини под наем

Най-луксозните стреч-лимузини са вече тук!
Ringspot разполага с най-атрактивния и разнообразен автопарк от лимузини под наем за цяла България.

Ние предлагаме едно наистина незабравимо и вълнуващо петзвездно изживяване. Разполагаме с голям каталог от страхотни модели, за да предоставим на нашите клиенти възможно най-добрия избор.

Предлагаме услуги за всичките Ви уникални и прекрасни поводи и без поводи. 😉 Защото вярваме, че успеха на събитието се състои в подробно и внимателно планиране, и изпипване дори и на най-малкия детайл. 

Колкото по-голямо е то, толкова по-важна става ролята на планирането. Независимо от събитието, което имате, не можете просто да приемате леко избора на транспорт. Особено, когато това е специален ден.

Лимузините могат да бъдат подходящи за сватби, годишнини, вечери за пенсиониране, празнични партита, абитуриентски балове, моминско или ергенско парти, фирмени събития или групови турнета

Независимо от вида на събитието, наемането на голяма и удобна лимузина е от значение. За нас е важно, да имате успешно реализирано събитие в края на деня или пък нощта.
Харесвате ли да правите незабравими подаръци и преживявания за някой близък? Отговорите на тези и подобни въпроси ще намерите при нас. Вие сте на точното място! Вземете Вашата лимузина под наем и се пригответе за щур купон.

Нашите лимузини под наем могат да намерят приложение при различни поводи.

Ако пък сте гост и не познавате София, Ви предлагаме да се насладите на една невероятна нощна разходка из улиците на града с лимузина. След това, вечерята ще Ви се стори много специална. Ще се почуствате като кралска особа!

Имате покана да присъствате на специално събитие, където ще се наложи да преминете по червения килим? Изберете да се появите зашеметяващо – с лимузина! Ще бъдете „гвоздеят” на вечерта и ще съберете всички погледи.

Разбира се, че искате Вашият сватбен ден да бъде най-чудесното Ви преживяване. С лимузина на Ваше разположение, ще се забавлявате и ще почувствате комфорта и удобството на луксозната кола, която ще Ви откара където пожелаете.

Лимузините на Ringspot.bg са невероятно стилни и класически и са страхотен начин да поставите грандиозното начало на Вашата сватба. Когато пристигнете със страхотната лимузина, гостите Ви ще се развълнуват и с нетърпение ще чакат да слезете от нея, за да започнете да вървите по пътеката.

В допълнение, лимузините са страхотен фон за снимки.
Ако пък сте с група приятели и сте решили този път да си подарите нещо различно. Наемайки лимузина ще се насладите на едно по-различно VIP изживяване. Позволете си го, защото заслужавате!

Повечето от лимузините са единични бройки, което гарантира уникалността на представянето Ви. Поддържаме едни от най-изгодните цени в бранша!

Искате ли да добавите блясък в следващото Ви събитие с невероятна лимузина? Не забравяйте да се свържете с нас!

Телефон за връзка: 0885 710 760 Адрес: Гр. София, бул. Черни връх 122

push-to-call