Ringspot

Mega Hummer H2 superstrech limousine

Mega Hummer H2 superstrech limousine

Mega-Hummer-superstretch-limousine

Най-новата и най-атрактивна лимузина от високия клас, без аналог за България. Както всеки знае Hummer лимузините поради редица свои характеристики като форма,вътрешен обем,комфорт и лукс са най-високото стъпало на лимобизнеса в световен мащаб.

Представяме ви за първи път в България MEGA HUMMER H2 SUPERSTRECH LIMOUSINE – допълнителен вътрешен обем, светещ/движещ се под, тъч скрийн командно табло за гостите, пет ULTRA HD монитора, фиброоптичен 3D салон, вградени светещи барове в седалките за допълнителен комфорт и пространство, мощна мултимедийна саунд система Harman Kardon. 

*ЗА ФИЛМОВИ ПРОДУКЦИИ-ИНДИВИДУАЛНО ДОГОВАРЯНЕ!

* Допълнителен час – 150лв.

* Допълнителни км – 1.00 -1.50 лв/км!

Минибар в Mega Hummer H2 superstrech limousine:

При наемането на лимузина от нашата компания винаги имате включен минибар в цената, независимо от часовете за които наемате съответната лимузина.

Минибара представлява една или няколко бутилки алкохол /вино, шампанско/ и минерални води …определя се от големината на салона за гости във всяка от лимузините, а не от конкретния брой хора възнамеряващи да празнуват.

Минибарът е комплимент към нашите клиенти, от който могат да се възползват ако решат т.е. Ние не продаваме напитки и храни в нашите лимузини. Но за сметка на това клиентите ни имат опцията да си внесат алкохолни и безалкохолни напитки по техен вкус, както и кетъринг в зависимост от вида на тяхното парти…..така би било най-изгодно за тях.

Нашият автопарк от стреч лимузини, разполага с всички удобства като:

  • бар плотове,
  • ледарници,
  • шампаниери,
  • стойки за различни видове чаши и бутилки за максимален комфорт, когато партито на колела стартира.

Още информация за колата

Hummer H2 Superstretch лимузината вдъхва величие и елегантност, която изпъква над всички други стреч лимузини. Нейният мощен и внушителен дизайн привлича всички погледи, предизвиквайки завист и възхищение на всички, които я видят. Съчетавайки изключителен комфорт и лукс с изключителната харизма на Hummer марката, тази лимузина е символ на стил и статус.

Нейната интериорна роскош и оборудване създават уникална атмосфера, която съчетава модерен фешън с класическия комфорт. Великолепните кожени седалки и индивидуалната подсветка създават уют и изисканост, които не се намират в други лимузини. Тя предоставя пътуващите в нея с изключително пространство и удобство, което прави всяка поезия с нея незабравимо преживяване.

С Hummer H2 Superstretch лимузината не сте просто в движение, вие сте звезда, и всяка поява с нея е възхитителна и незабравима. Това е колата, която изпъква във всеки фешън момент и прави впечатление, което няма равно.

push-to-call