Ringspot

Mercedes G55 class superstretch limousine

Mercedes G55 class superstretch limousine

Mercedes-G55-superstretch-limousine

 

Подходящ за ергенски и момински партита!

1 час – 30км пробег – 350лв.

1 час и 30 мин. – 40км пробег – 430лв.

2 часа – 40км пробег – 500лв.

3 часа – 50км пробег – 650лв.

4 часа – 60км пробег – 800лв.

5 часа – 70км пробег – 950лв.

6 часа – 80км пробег – 1100лв.

Най-атрактивната Mercedes G55 class Superstretch Limousine в България

Втората ни стреч лимузина Mercedes G55 class Superstretch Limousine от модела идва с още повече екстри, някои от които са Светещ динамичен под и Светещ динамичен таван визуално и мулти медийно свързани с над 40 режима на светене! 3D барове, озвучаване Burmester, подвижен TV display 32 инча, както и разбира се JET DOOR/самолетна врата/с вертикално отваряне! Екстри които не притежава нито една лимузина на Балканите. 

Марката Mercedes Benz отдавна се е превърнала в класическа и модна марка, основна сред многото налични на пазара. По-голямата част от бизнеса и успешните хора отдавна са престанали да търсят алтернатива на марката Mercedes Benz. G class/Gelendvagen/ отдавна се е превърнал в култ към автомобилната индустрия, култ към имидж, култ към начин на живот, култ към успешен бизнесмен. Модерният Mercedes G class е въплъщение на стил, култ, имидж, изискан лукс, мощ и издръжливост, който ще развълнува всеки.

Лимузината разполага освен с класическия бар с чаши и напитки в салона за гости,така също и със тайници за алкохол и скрит бар.

*МИНИМАЛЕН ПАКЕТ ЗА АБИТУРИЕНСКИ БАЛ 3 часа! Капацитет 12 души + шофьор.

*Към всяка резервация има включен минибар /2 бут. вино или шампанско + минерални води/;

*ЗА ФИЛМОВИ ПРОДУКЦИИ – ИНДИВИДУАЛНО ДОГОВАРЯНЕ!

*Цена за допълнителен час – 150 лв.

* Цена за допълнителни км – 1.00 -1.50 лв/км!

Минибар в Mercedes G55 class superstretch limousine:

При наемането на лимузина от нашата компания винаги имате включен минибар в цената, независимо от часовете за които наемате съответната лимузина.

Минибара представлява една или няколко бутилки алкохол /вино, шампанско/ и минерални води …определя се от големината на салона за гости във всяка от лимузините, а не от конкретния брой хора възнамеряващи да празнуват.

Минибарът е комплимент към нашите клиенти, от който могат да се възползват ако решат т.е. Ние не продаваме напитки и храни в нашите лимузини. Но за сметка на това клиентите ни имат опцията да си внесат алкохолни и безалкохолни напитки по техен вкус, както и кетъринг в зависимост от вида на тяхното парти…..така би било най-изгодно за тях.

Нашият автопарк от стреч лимузини, разполага с всички удобства като:

  • бар плотове,
  • ледарници,
  • шампаниери,
  • стойки за различни видове чаши и бутилки за максимален комфорт, когато партито на колела стартира.
push-to-call