Ringspot

Mercedes G class superstretch limousine

Mercedes G class superstretch limousine

Mercedes-G-class-Brabus-superstretch-limousine

 

Mercedes G class superstretch limousine

Най-култовата стреч лимузина в БЪЛГАРИЯ! Представяме ви бялата лястовица в света на лимузините…а именно легендарния Mercedes G class superstretch limousine! Без Аналог, без компромис….неподражаем! Лимузина за разбирачи и сериозни играчи!

Марката Mercedes Benz отдавна се е превърнала в класическа и модна марка, основна сред многото налични на пазара. По-голямата част от бизнеса и успешните хора отдавна са престанали да търсят алтернатива на марката Mercedes Benz.

G class/Gelendvagen/ отдавна се е превърнал в култ към автомобилната индустрия, култ към имидж, култ към начин на живот, култ към успешен бизнесмен.
Модерният Mercedes G class е въплъщение на стил, култ, имидж, изискан лукс, мощ и издръжливост, който ще развълнува всеки …

Минибар в Mercedes G class superstretch limousine

При наемането на лимузина от нашата компания винаги имате включен минибар в цената,независимо от часовете за които наемате съответната лимузина. Минибара представлява една или няколко бутилки алкохол/вино ,шампанско/и минерални води …определя се от големината на салона за гости във всяка от лимузините а не от конкретния брой хора възнамеряващи да празнуват. Минибарът е комплимент към нашите клиенти от който могат да се възползват ако решат т.е. ние не продаваме напитки и храни в нашите лимузини.

Но за сметка на това клиентите ни имат опцията да си внесат алкохолни и безалкохолни напитки по техен вкус,както и кетъринг в зависимост от вида на тяхното парти…..така би било най-изгодно за тях. Нашият автопарк от стреч лимузини разполага с всички удобства като:

  • бар плотове,
  • ледарници,
  • шампаниери,
  • стойки за различни видове чаши и бутилки за максимален комфорт, когато партито на колела стартира.

*ЗА ФИЛМОВИ ПРОДУКЦИИ-ИНДИВИДУАЛНО ДОГОВАРЯНЕ!

* Допълнителен час – 150лв.

* Допълнителни км – 1.00 -1.50 лв/км!

Подходящ за ергенски и момински партита!

Любопитна информация

В завода в Бундес, където се произвеждат Gelendos G class, има специална писта, където се тества всеки нов модел на Mercedes Gelendvagen /G class/. Нейната задача е да унищожи напълно всяка тествана кола до пълното унищожаване на всички елементи на каросерията, рамата, окачването, елементите на двигателното отделение и т.н., до степен да превърне колата в неподвижна купчина неизползваема метална скрап …

Задачата на дизайнерите и инженерите е да забавят възможно най-много „смъртта“ на всеки тестван модел… Mercedes G class преминава по този маршрут, като до пълното унищожаване на всички структурни елементи изминава повече от 12 хиляди километра …

За сравнение: Няколко други марки тествани по въпросната писта, смятани за добри офроуд екземпляри претърпяват нечуван крах… като една от тези марки е именно Jeep. Който постига възможно най-добрия резултат, преминавайки до пълно, пълно унищожение едва 900 километра…

Култовият Mercedes G class се сглобява предимно на ръка…..като все още се произвежда до ден днешен.

Високата цена на G class се влияе и от изключителната му надеждност. Изключително трудно е да се намери друга също толкова неразрушима кола. Това може да се обясни много просто. Mercedes G-Class първоначално е разработен като армейски автомобил.

Границата на безопасност на G class е много голяма. Дори стълбовете и покривът са подсилени според здравината на клетката, за да издържат на евентуално преобръщане. Високата надеждност се доказва от факта, че повечето от произведените автомобили все още са в движение. Загубите са главно превозни средства, които „загиват“ при сериозни инциденти или на бойното поле.

Mercedes G-Class е увенчан с лаври

Интересен факт е че, поне три четвърти от всички автомобили G class, произведени за 35 години, са в движение.

Осемдесет процента от купувачите поръчват нов модел G500 с двигател с мощност от 300 конски сили, всеки три от всеки четири екземпляра са тапицирани с кожа …

На фона на написаното по-горе ние екипът на www.ringspot.bg имаме удоволствието да ви предложим за първи път в България Mercedes G class superstretch limousine – Култов, имиджов и супер атрактивен екземпляр във версия стреч Лимузина.

Без Аналог в класа си, без аналог в статута си, без аналог на своята атрактивност…..това е единствено Mercedes G class superstretch limousine!!!

Малко повече информация за Mercedes G-Class Superstretch Limousine

Mercedes G-Class Superstretch Limousine съчетава неповторимо изящество с безкомпромисна мощ и лукс. Този уникален автомобил вдъхновява с елегантния си дизайн, който изпъква пред всички останали stretch лимузини. С този мащабен автомобил, вие не само пристигате, а пристигате със стил и изключителност.

Превъзходството на тази лимузина се долавя във всяка детайл: от богато оборудваният интериор, който предлага комфорт и разкош на най-високо ниво, до мощния мотор, който ви позволява да се движите с безпрецедентна мощ и усещане за авторитет. Със своя иконичен дизайн, Mercedes G-Class Superstretch Limousine не е просто транспортно средство, а истинско изражение на статус и стил.

С този автомобил вие не просто сте на пътя, вие сте в центъра на вниманието, издигайки се над всички останали stretch лимузини с уникалния си характер и преизобилие от лукс и удоволствие.

push-to-call