Ringspot

3 идеи, които не можете да пропуснете с лимузина

3 идеи, които не можете да пропуснете с лимузина

лимузина

Искате ли да се насладите на незабравими и различни преживявания с лимузина с вашите приятели, партньор или семейство?

Е, столицата разполага с голям брой барове, театри, кина, магазини, музеи …, но ние имаме нещо много различно – разходки с лимузина!
В днешната публикация искаме да препоръчаме нови начини за опознаване на столицата, за да можете да се наслаждавате денем и нощем, за да можете да прекарате един незабравим ден с приятели, да споделите уникални моменти, няма как да пропуснете това което предлагаме.

Търсене на улики

Искате ли да обновите плановете, които правите с приятелите си? Омръзна ли ви да правите винаги едно и също нещо?
Можете да се насладите на игра с улики, които ще се състоят от намиране на различните барове и техните напитки. Освен това можете да изпитате разходка по софийските улици с една от нашите луксозни лимузини.
Можете да се насладите на този страхотен план с любимия човек всеки ден от годината. Може да отпразнувате специален повод като рожден ден със семейството си или ергенско парти с приятели.

Не чакайте повече и се насладете на плановете си за лимузина с много смях и забавление.

Романтична нощ

Насладете се на светлините на София, когато падне нощта. Насладете се на изискани ястия на уникално място, изненадайте партньора си по най-добрия възможен начин … Можете да изпитате всичко това и много повече с нас!
Насладете се на романтична вечер с луксозна вечеря в един от най-добрите ресторанти в столицата. Завършете деня с разходка с лимузина, разкривайки очарователните софийски.

Можете да се насладите на специален ден по съвсем различен начин, независимо дали да празнувате рожден ден, годишнина или някакъв специален празник.

Beauty & Spa

Нашите шофьори ще Ви предложат богат избор от възможности за релакс и разкрасителни дейности. Например: термични вериги, сесии за красота, спа, парти за красота, семинари за красота … звучи добре, нали?
Насладете се на релаксиращ ден с приятелите или партньора си. Излезте от рутината и не се колебайте да живеете един ден далеч от притесненията, съзерцавайки красивите улици на София.

Изживейте специален и уникален ден с приятели, партньор или семейство. Не чакайте повече и се насладете на това незабравимо преживяване. Нашите планове за лимузина не са за изпускане.

push-to-call