ВРЪЗКА С НАС

 

Адрес Шоурум / офис : гр. София,кв.Симеоново-Драгалевци,ул.Проф.Боян Ничев №4   add

Телефони: +359878 239 990;+359885 710 760 viber

Еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. /  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Управител: Мартин Борисов

 

Шоурум / офис Работно време : Всеки ден от 9ч.до 21ч с предварителна уговорка

 

Резервации се изпълняват 24 часа 7 дни в седмицата

лого и официален сайт на фирма Рингспот ЕООД

PREMIUM LIMOUSINE SERVICE

"A Ride To Remember"

 

РЕЗЕРВАЦИЯ / ПЛАЩАНЕ

Резервация/плащане към нас можете да извършите по по един от следните начини:

1) По банков път:

Банка: ПроКредит Банк (България) ЕАД

IBAN: BG80PRCB92301049786401 - сметка в лева

BIC(SWIFT): PRCBBGSF


Титуляр: "РИНГСПОТ"ЕООД

Гр. София, бул. Черни връх 122

2) На място в нашият офис:

гр.София,кв.Симеоново-Драгалевци,ул.Проф.Боян Ничев №4

3) За гр.София:

можете да заплатите и на наш служител,който ще бъде изпратен на място при вас с всички необходими документи! Цена на услугата 4лв.

НАШИТЕ УСЛУГИ

ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА БРАК

Предлагането на любимия човек е много ценен момент. Неизмерими количества време и мислене са вложени в процеса на планиране. Наемането на красива луксозна лимузина е изключителен начин да предложите любовта на живота си! Споделете спиращи дъха моменти и ги предлагайте в най-неочаквания момент и начин, ден, който и двамата никога няма да забравите ..

ДИПЛОМИРАНЕ

В живота на един млад човек, дипломирането и бала е най-специалният ден до момента, първият крайъгълен камък в техния живот. Ето защо трябва да бъде отбелязан със специален повод. Този важен ден се нуждае от специално внимание и мислене, затова една незабравима организация е най-добрият избор, а наемането на луксозен автомобил или лимузина, които да ви отведат на бала или дипломирането, е черешката върху тортата!

РОЖДЕН ДЕН

Всяка година празнуваме първия ден от нашия живот, причината за нашето съществуване. Какво друго може да е по-добра причина да се поглезим малко? Този личен годишен повод е идеалното време да се отдадете на лукс и специално внимание; наемете лимузина , за да започнете своя специален ден с комфорт и удоволствие, един невероятен ден Ви очаква да се забавлявате на максимална степен!

СВАТБЕНО ТЪРЖЕСТВО

Вашият сватбен ден, е може би най-специалният ден в живота ви. Той трябва да бъде перфектен .. Във всеки аспект, във всеки малък детайл, той трябва да бъде безупречен, за да можете да се насладите на вашето ВЕДНЪЖ В ЖИВОТА преживяване..... без никакви опасения, които могат да привлекат вниманието ви към други неща. Нашата компания ще се погрижи да си спомняте този ден през останалата част от живота ви, като картина на идеален ден от вашият живот.

Летищни Трансфери с лимузина

Стреч Лимузините са върха на луксозния транспорт. Представете си, че личната ви лимузина ви очаква, с желаните от вас луксозни услуги, готова да ви отведе до желаната от вас дестинация. Просто се отпуснете, слушайте любимите си мелодии на вашата лична съраунд система, докато отпивате от питието си, забравяйки стресът от полета, докато стигате до целта си.

МОМИНСКО ПАРТИ

Една луксозна стреч Лимузина е неразделна част от всяко щуро Моминско парти...Мили дами,спазвайте традицията и подарете на бъдещата булка Незабравими моменти с някоя от специалните ни лимузини ....и тя ще бъде ваша най-добра приятелка ЗАВИНАГИ!

ЕРГЕНСКО ПАРТИ

Една луксозна стреч Лимузина би била незабравима част от всяко безпаметно Ергенско парти...Момчета,спазвайте традицията и подарете на бъдещия Младоженец Незабравими моменти с някоя от .............специалните ни лимузини ....А каквото се случва в Лимузината...разбира се си остава в лимузината......Все пак Човекът отива на война....нека споменът кара кръвта му да кипва ....и той ще бъде вашия най-добър приятел ЗАВИНАГИ!