Ringspot лимузини § Гръцката мегазвезда Nikos Vertis
Ringspot лимузини &TONI STORARO
Ringspot лимузини & EMILIA
Ringspot лимузини / Коцето Калки , Мая Бежанска и Теди Кацарова
Ringspot bg лимузини
+359878 239 990
info@ringspot.bg

ВРЪЗКА С НАС +359885 710 760 /VIBER/

КОМПАНИЯЗА ЛИМУЗИНИ ПОД НАЕМ В БЪЛГАРИЯ!

Ringspot.bg - Луксозни лимузини поставя едни от най-високите стандарти за качество на услугата!

За това красноречиво говорят нашите клиенти / бутон ГАЛЕРИЯ /

ПРЕДЛАГАМЕ НАЙ-БОГАТИЯТ ИЗБОР НА ЛИМУЗИНИ В БЪЛГАРИЯ ... НА ГАРАНТИРАНО НАЙ-ИЗГОДНИ ЦЕНИ! Повечето от нашите лимузини са единични бройки за България, което гарантира индивидуалността и уникалността на събитието за което са наети. ВСИЧКО НАЙ-ДОБРО ОТ СВЕТА НА ЛИМУЗИНИТЕ НА ЕДНО МЯСТО RINGSPOT. bg

Заповядайте в нашият офис и изберете на живо най-подходящата за вашият повод лимузина на гарантирано най-изгодна за вас цена!

Нашата компания отдава под наем НАЙ-АТРАКТИВНИТЕ ретро лимузини, стреч лимузини, парти лимузини, джип лимузини, с включени- шофъор, пробег /км/ и зареден мини бар. Лимузините ни са подходящи за всякакъв вид мероприятия - сватбени тържества, абитуриенски балове, рождени дни, кръщенета, трансфер,романтична вечер или просто приятна изненада за любим човек!Почувствайте се звездите на вечерта, спечелете завистливите погледи на Вашите близки и приятели. RINGSPOT. BG луксозни лимузини под наем за цяла България. Нашият паркинг се намира в гр.София, но доста често ние можем да предложим по-добро съотношение цена - производителност, отколкото местната компания за лимузини. Разполагаме с лимузини от 7 до 18 места!

ИЗБЯГАЙ ОТ СКУКАТА И ЕДНООБРАЗИЕТО,БЪДИ РАЗЛИЧЕН И ЗАПОМНЯЩ СЕ НА ВСЕКИ ТВОЙ ПОВОД! СТИЛ И ВКУС ...това е Ringspot.bg