Our VIP Hummer SuperStrech limo
Our VIP Hummer SuperStrech limousine
Ringspot лимузини § Гръцката мегазвезда Nikos Vertis
Емилия § Ringspot limousines
Toni Storaro & Ringspot limousines
VIP Джино...VIP Емануела & Ringspot limos
Our Jaguar STR Type R boutique brand limo
Our Beverly vintage limousine - boutique serie
Най-известната лимузина в България от Ringspot.bg
Our Sam Cruiser De Luxe Limo - Единствена бройка!
+359878 239 990
info@ringspot.bg

лого и официален сайт на фирма Рингспот ЕООД

PREMIUM LIMOUSINE SERVICE

"A Ride To Remember"

ВРЪЗКА С НАС +359885 710 760 /VIBER/

ЛИМУЗИНИ ПОД НАЕМ ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!

Ringspot.bg - Луксозни лимузини поставя едни от най-високите стандарти за качество на услугата!

За това красноречиво говорят нашите клиенти / бутон ГАЛЕРИЯ /

Разполагаме с най-атрактивния и разнообразен автопарк от лимузини под наем за цяла България.Повечето от нашите лимузини са единични бройки,което гарантира уникалността на представянето ви. Поддържаме едни от най-ниските цени в бранша! Лимузините ни са подходящи за всякакъв вид мероприятия и ивенти като : Сватби,момински/ергенски партита,рождени дни,юбилеи,абитуриентски/абсолвентски балове,трансфери от точка до точка,музикални клипове,филмови продукции,романтична вечер,нощни турове,рекламни турове,всякакви щури парти хрумвания или просто приятно прекарване с любим човек.Нашият автопарк от луксозни лимузини се намира в гр.София,но много често ние можем да предложим по-добро съотношение цена-производителност от местната компания за лимузини във вашия град.

Заповядайте в нашият офис и изберете на живо най-подходящата за вашият повод лимузина на гарантирано най-изгодна за вас цена!

Нашата компания отдава под наем най-атрактивните ретро лимузини, стреч лимузини, парти лимузини, джип лимузини, с включени- шофъор, пробег /км/ и зареден мини бар.

Почувствайте се звездите на вечерта, спечелете завистливите погледи на Вашите близки и приятели. RINGSPOT. BG луксозни лимузини под наем за цяла България. Разполагаме с лимузини от 7 до 18 места!

Удобството идва в много форми, имаме пълна гама суперстреч лимузини, специално за вас.
Избягай от скуката и еднообразието,бъди различен и запомнящ се на всеки твой повод с бутикова лимузина! Стил и вкус ...това е Ringspot.bg