Our VIP Hummer SuperStrech limo
Our VIP Hummer SuperStrech limousine
Ringspot лимузини § Гръцката мегазвезда Nikos Vertis
Емилия § Ringspot limousines
Toni Storaro & Ringspot limousines
+359878 239 990
info@ringspot.bg

лого и официален сайт на фирма Рингспот ЕООД

PREMIUM LIMOUSINE SERVICE

"A Ride To Remember"

ВРЪЗКА С НАС +359885 710 760 /VIBER/

ЛИМУЗИНИ ПОД НАЕМ ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!

Ringspot.bg - Луксозни лимузини поставя едни от най-високите стандарти за качество на услугата!

За това красноречиво говорят нашите клиенти / бутон ГАЛЕРИЯ /

Предлагаме най-богат избор от атрактивни лимузини в България ... на гарантирано най-изгодни цени! Повечето от нашите лимузини са единични бройки, което гарантира индивидуалността и уникалността на събитието за което са наети. Всичко най-добро от света на лимузините на едно място Ringspot. bg

Заповядайте в нашият офис и изберете на живо най-подходящата за вашият повод лимузина на гарантирано най-изгодна за вас цена!

Нашата компания отдава под наем най-атрактивните ретро лимузини, стреч лимузини, парти лимузини, джип лимузини, с включени- шофъор, пробег /км/ и зареден мини бар.

Лимузините ни са подходящи за всякакъв вид мероприятия като - сватбени тържества, абитуриенски балове, рождени дни, кръщенета, трансфери,романтична вечер или просто приятна изненада за любим човек!Почувствайте се звездите на вечерта, спечелете завистливите погледи на Вашите близки и приятели. RINGSPOT. BG луксозни лимузини под наем за цяла България. Нашият паркинг се намира в гр.София, но доста често ние можем да предложим по-добро съотношение цена - производителност, отколкото местната компания за лимузини във вашия град. Разполагаме с лимузини от 7 до 18 места!

Удобството идва в много форми, имаме пълна гама суперстреч лимузини, специално за вас.
Избягай от скуката и еднообразието,бъди различен и запомнящ се на всеки твой повод с бутикова лимузина! Стил и вкус ...това е Ringspot.bg