Ringspot

Да наемеш стреч-лимузина

Да наемеш стреч-лимузина

стреч-лимузина

Да вземеш стреч-лимузина под наем стана много популярна услуга днес, защото лимузината украсява всяко събитие и всеки празник.

Да наемеш лимузина

Ето защо все повече хора избират лимузина, резервират тази красива кола за своя специален ден. Въпреки това, преди да поръчате лимузина, е необходимо да разберете какъв тип автомобил е той, какви функции има и каккви екстри. Лимузината е автомобил, който е преработен от обикновен лек автомобил от всяка марка, като се удължава специалната вложка между предните и задните врати. Лимузините не се произвеждат в заводи, а в специални фирми.

Видове стреч-лимузини

Има лимузини с различна дължина, на които броят на местата в колата може да варира.Следователно, когато поръчвате стреч-лимузина, бъдете особено внимателни при избора. Най-разпространените лимузини в компаниите за отдаване под наем имат вложка от 70, 100 и 120 инча.

Лимузината с 70-инчов вложка се нарича още „Стреч“ и е предназначена за 7 пътници. С вложка от 100 инча, или „Супер Стреч“ – за 9 пътници. И накрая, 120-инчовото поставяне на лимузина, наречена „Ultra Super Stretch“, гарантира настаняване на 11 и повече пътници.

Някои клиенти, когато наемат лимузина, вярват, че колкото повече прозорци има лимузината, толкова по-дълга е тя. Въпреки това, това не е така, и по-добре да се ръководите от броя на седалките, а не от дължината й. По-добре е да прегледате лимузината предварително, като изчислите действителния брой удобни седалки.

Когато поръчвате лимузина, имайте предвид, че в някои лимузини няма предна дясна седалка до водача и следователно в такива лимузини има по-малко места. Ако поръчате лимузина за сватба, тогава присъствието на тази седалка е желателно. Там обикновено стои фотографът или операторът. Но, ако се наеме лимузина под наем за рожден ден или парти на колела, това място може да не е полезно – никой не иска да седи отделно от цялата компания.

Проучете и изберете Вашата стреч-лимузина, според целта, за която ще я използвате, съобразете се с всички важни моменти, за да останете доволни и да имате един незабравим спомен и прекрасно луксозно преживяване.

push-to-call