Ringspot

Vip класа със стреч-лимузина

Vip класа със стреч-лимузина

стреч-лимузината

За да изберете стреч-лимузина, от ВИП клас, първо трябва да се доверите на доказана фирма, която предоставя услуги за отдаване на коли под наем. А може ли да има по-ремонирана компания, доказала се с годините у нас? При нас можете веднага да видите колата, която предлагаме. По телефона точно да получите информация за модела и вида на лимузината. Особено, ако такава услуга е поръчана от жена, която не разбира много от автомобили и технически данни, но иска да направи изненада на близък напр. за рожден ден.

Ringspot Online

Удобството на нашия сайт за отдаване на лимузини под наем е, че не само можете да изберете, но и да резервирате желания модел. Можете да обсъдите всички нюанси с мениджърите и да изразите своите специални желания. Стреч-лимузината може да бъде резервирана за родилния дом, бизнес случай, парти с приятели, екскурзии в чужд град. Такава автомобилна екзотика има много приложения и предимства. Предимството на стреч-лимузината е, че тя има капацитет, подобно на минибус. Много родители правят специални забавления за своите деца на рождения си ден.

Какво е стреч-лимузина

Стречлимузина – лимузини, издължени поради фабрично между задните и предните врати с допълнителната секция. Дължината на тези автомобили може да достигне до 12 и повече метра. Стреч лимузините се отличават с повишен комфорт и пълен набор от различни допълнителни системи (бар, осветление, DVD, супер озвучаване).  

push-to-call