Ringspot

Оригинален рожден ден с лимузина в условия на Covid-19

Оригинален рожден ден с лимузина в условия на Covid-19

безопасни лимузини

Датата на Вашия рожден ден е много специален ден за празнуване с приятели, семейство или с партньора Ви.

С течение на времето изчерпваме идеите си да отпразнуваме този специален ден. Затова Ви предлагаме 2 оригинални дейности, които трябва да направите в този ден. За да имате незабравим и различен рожден ден с любимите си хора.

  • Парти съчетано с красота

Искате ли да прекарате един ден с приятели в спа сесия или уъркшоп за красота? Чувствайте се като във филм и се отпуснете с този идеален план, който предлагаме.

Можете да се насладите на цял ден, съчетавайки спа сесия с великолепна разходка с лимузина из красивите улици на София, където можете да се насладите на светлините на столицата.

  • Луксозна вечеря

Как звучи изисканата вечеря в ресторант в София, завършваща с разходка с лимузина? Добре, наистина?

Тази опция няма да Ви остави безразлични. Изборът на ресторанта ще бъде на Ваше разположение. Освен това можете да прекарате с приятели или семейство на борда на една от нашите красиви лимузини. Ще бъде ли Hummer бял или черен? Или ще предпочетете Ягуар?

Можете да изберете лимузината, която най-добре отговаря на Вашите нужди, всяка от тях ще Ви накара да се чувствате максимално комфортно.

Всички оригинални дейности на RingSpot са безопасни без COVID-19. Максималният брой хора в нашите лимузини поради тази ситуация е 6 души. По същия начин ще бъдат спазени всички мерки за хигиена и безопасност.

Продължете да се наслаждавате на уникални планове в столицата по безопасен и забавен начин.

push-to-call