Ringspot

Превозни средства подходящи за фирми

Превозни средства подходящи за фирми

Превозни средства подходящи за фирми

За компаниите са необходими превозни средства, които са  полезни за провеждане на събитие, корпоративна среща или събрание на предприятието


 Има много видове автомобили, които се адаптират към вида на провежданото събитие и характеристиките на клиента. В този пост препоръчваме най-ефективните и екологични превозни средства, за компаниите, които имаме. Не го пропускайте!

Луксозен автомобил Beverly vintage limousine

Със своя класически стил обещава пътуване на лукс и ексклузивност. На борда му ще се чувствате възможно най-комфортно с красивата си тапицерия и полегналите и удобни седалки.
Маршрутът на тази кола е ваш избор и без съмнение, ако изберете това чудо, ще пристигнете първи и по елегантен и ексклузивен начин до Вашата бизнес среща. Можете да изберете музиката, която искате. Лимузината най-новите технологии за звук и изображения и LED светлини.

Не се колебайте да наемете луксозната кола на Beverly, за да пристигнете изключително на Вашите събития. Полезно е също така да се използва за трансфер до летища, но несъмнено е от съществено значение като превозни средства за компании.

Ретро автомобили

Друг вариант на превозни средства за фирмена среща са ретро автомобилите. Това е много често срещана кола за сватби, но се използва и за по по-ексклузивни и елегантни фирмени събития.
Стилът на автомобила е от 80-те години, разполага с всички удобства за извършване на услуга за трансфер до събитие или където клиентът. Притежава най-новите технологии,  удобна и красива тапицерия и др.

В допълнение, това е автомобил, който има ECO класификация, тъй като те се захранва от втечнен газ (LPG).  Не само ще пътувате безопасно и удобно, но и замърсяването  околната среда ще бъде минимално.

Лимузини

Разполагаме с голямо разнообразие от лимузини за извършване на VIP бизнес. В нашия автопарк има:

  • JAGUAR STR STRECH LIMOUSINE
  • EXCALIBUR VINTAGE LIMOUSINE
    Тези две лимузини са най-подходящите и любими за бизнес планове, срещи, бизнес събития, конференции и други.

Превозните средства, които Ви представяме в тази статия, разполагат с озвучителна техника, светлини, лазери и всички удобства, които можете да си представите. На борда им можете да се насладите на обиколката по Ваш избор. Те са класически дизайн от най-новите технологии, където вие ще бъдете звездата на Вашето събитие и ще пътувате по безопасен и удобен начин.

Ако искате да научите повече за нашите лимузини, не се колебайте да видите разнообразието, което имаме.

push-to-call