Ringspot

Отпразнувайте 16 годишното си парти в лимузина

Отпразнувайте 16 годишното си парти в лимузина

парти в лимузина

Определено парти в лимузина звучи много обещаващо

Партито на 16 е нещо много специално за младежите, които искат да го отбележат със стил. Поради тази причина имаме много оригинална и специална идея, за да изненадаме един тинейджър, а именно – парти в лимузина.

Имате възможността да изберете обиколката според това, което искате и от това, което имате нужда. Ние ще се погрижим да заведем Вашият син или дъщеря и техните приятели до мястото, където ще се провежда събитието.

За тази услуга разполагаме с разнообразие от лимузини, за да може вашето дете да направи своята незабравима разходка.  Да се наслади на уникален момент и да се запази силния спомен от този специален ден. Ето и някои препоръки от наша страна:

Beverly vintage limousine

Оборудван с най-доброто звуково оборудване, светлини, лазер и всички удобства, които ще се адаптират към вашите нужди. Той има класически бял дизайн, който можете да украсите, както желаете. На борда му Вашето дете и неговите приятели ще се насладят на незабравима разходка с включени безалкохолни напитки и с избраната от тях музика.

Excalibur vintage limousine

Белият Excalibur е перфектен избор като за 16-годишното парти в лимузина, с  цялата технология, включени освежителни напитки и удобства, които искате. Ще можете да се насладите на една незабравима разходка и да вземете със себе си уникален спомен от това важно и красиво парти.

Hummer H2 Black limo by Westwind coachworks

Тази лимузина е идеална за тези, които обичат големите коли. Подобно на другите две, той има всички услуги и нужди, адаптирани към клиента. Уникален и луксозен интериор с дървени подове в отлично състояние. Черни огледални барове със звездна светлина в комплект с охладители за лед и кофи за шампанско. Стерео устройство AM / FM / CD / IPOD с модернизирана динамична звукова система, отделен DVD плейър и задно място за съхранение.  Освен това включва освежаващи напитки, за да могат да се насладят на по-приятно возене.

Декорацията на лимузината ще бъде ваш избор, както и музиката (не забравяйте да носите флашка с избраната от вас музика).

Не се колебайте да се свържете с нас, ако се интересувате да отпразнувате 16-годишното парти на Вашето дете по този идеален и различен начин.

В момента услугата все още е достъпна, въпреки че поради Covid-19 са предприети редица мерки за хигиена и безопасност, необходими за предотвратяване на вируса. Следователно максималният брой хора ще бъде 6.

Не се колебайте да изживеете едно незабравимо и преди всичко безопасно изживяване на борда на нашите лимузини.

push-to-call