Ringspot

ТОП въпроси, които интересуват пътниците в лимузините – част 1

ТОП въпроси, които интересуват пътниците в лимузините – част 1

Наемането на лимузини

Днес наемането на лимузини е много популярна услуга. Можете да поръчате луксозна кола за сватба например, като създадете приятна емоция за младоженците и направите хубава изненада за гостите.

Наемането на лимузина е прекрасен подарък за любимата Ви жена: романтична среща в града през нощта ще се помни дълго време.

Дипломирането с луксозни автомобили ще бъде незабравимо приключение. Ще трябва да има лимузина за организиране на бизнес събития: например срещата със солиден бизнес партньор в просторен автомобил ще разшири хоризонтите на бизнес комуникацията.

Причините, които мотивират хората да наемат удобни лимузини, могат да бъдат различни. Резултатът обаче ще остане непроменен – ​​пътуването в лимузина ще донесе много приятни и незабравими преживявания.

Първите лимузини са създадени в Америка в началото на миналия век.

Начини на плащане и ограничения при пътуване в лимузина

Наемането на лимузини е придружено от някои нюанси, които са свързани със стандартите за поведение и условията за плащане.

-Колко струва лимузина и как се извършва плащането?

Има няколко начина за плащане на услуги за наем на лимузини. Избраната от Вас фирма може да приема плащане в брой. Друга алтернатива е въвеждането на минимална сума, капаро.

Всяка фирма има свои методи за плащане, като тя се грижи за удобство на своите клиентите.

Цената на една лимузина зависи от времето, което искате да прекарате в пътуване, от броя на поканените гости и също от марката автомобил.

Цената за наемане на лимузина в делнични и празнични дни ще бъде различна.

Най-дългата лимузина ще струва на клиента повече от един компактен микробус.

За да не се съмняват в качеството на лимузините, които се предлагат под наем, много от фирмите канят клиентите да дойдат лично на място и да разгледат наличните колите. Можете да дойдете в офиса на фирмата, да обсъдите детайлите, да се полюбувате на красивия автопарк и да изберете любимата си кола.

push-to-call