Ringspot

Кемперите – лукс на колела

Кемперите – лукс на колела

кемперите

Кемперите са уникални за пътуване – всеки ден може да си на различно място

С кемперите изживявате пътуване по различен и специален начин. Този сектор, наречен „караваниране“, нарасна много през последните години и все повече хора решават да си купят кемпер или да го наемат, за да изживеят уникално пътуване, спокойна и специална ваканция.

В допълнение, кемперът е много практично превозно средство, тъй като Ви позволява да вземете всичко, от което имате нужда. Той ще е вашият дом на колела.

С годините, с бързото развитие на технолигииите и дизайна, изборът на кемперите стана много голям. Луксозните кемпери представят невероятни характеристики, луксозен и елегантен дизайн както и невероятна оптимизация на пространството.

Представяме Ви луксозните кемпери, които привлякоха вниманието ни най-много:

Marchi Mobile Elemment Palazo Superior

Смята се за най-скъпия кемпер в света, струващ почти 3 милиона евро. Той има много характерен дизайн, тъй като има част от водача като жилищно пространство. Вътре дизайнът е грандиозен. Освен това той разполага с най-добрите удобни столове с включен масаж, уникален по своя дизайн, най-добрата технология във всички свои устройства и т.н.

Cami Terra Wind

Този тип луксозен кемпер е много своеобразно превозно средство, тъй като може не само да пътува по суша, но и по вода. Цената му е около един милион евро. Това е така, защото се счита за яхта, както и за кемпер. Както отвътре, така и отвън има луксозен дизайн. Вътре има всички услуги, които можете да си представите. Освен това можете да го паркирате в езеро, не е ли готино?

Entrega Coach Cornerstone

Този модел, както и останалите, е превозно средство от най-луксозното. Повече от кемпер, това е подвижен дом с всички необходими услуги, които се адаптират към всеки човек. Вътре изглежда, че живеете в луксозно имение. В сравнение с останалите, той е най-евтиният в списъка и струва 400 000 евро.

Furrion Elysium

Този луксозен кемпер е около 2 милиона евро. Луксът, който издава, оставя човек безмълвен. Той има уникален дизайн както отвътре, така и отвън, различни ексклузивни пространства с всичко необходимо … Освен това разполага с джакузи на покрива и хеликоптер, не е ли невероятно?

Mercedes-Benz Vario Perfect

Подобно на останалите, той разполага с всичко необходимо, за да живеете по много луксозен начин. Освен това има място за паркиране на кола. Дизайнът на този луксозен кемпер ще Ви остави без думи. Със своите бели тонове можете да уловите изключителността, която излъчва.
Цената на това превозно средство е 700 000 евро, малко по-евтина от останалите, въпреки че все още е луксозен кемпер. Както успяхте да прочетете в днешната публикация, в света има много луксозни кемпери.

Не можем да си позволим много от тях, затова, ако искате да живеете ексклузивно и елегантно пътуване (без да Ви струва бъбрек), вижте нашия избор  от лимузини и изберете тази, която отговаря на Вашите нужди. А нашият екип от професионални шофьори ще се погрижат за останалото!

push-to-call