Ringspot

Избор на лимузини

Избор на лимузини

Избор на лимузини

Съвети от професионалисти.

Лимузината е луксозен автомобил, който много хора искат да използват при специални поводи. И вземайки решение Избор на лимузини, си струва да сме наясно, че както и в други подобни случаи, има редица нюанси, които е много полезно да знаете.

Първо, необходимо е да решите колко ще е броя на хората, които ще Ви придружават при избор на лимузини. Цената за наем и удобството на Вашето пътуване ще зависят от това. Питате защо? Всичко е изключително просто. Ако ще пътувате по-малко от 9 души, тогава е достатъчна малка лимузина. Но си струва да се вземе предвид, че за комфорт трябва да има още две седалки в лимузина от прогнозния брой седалки. Ако се очаква екипът Ви да е по-голям, тогава е по-удачно да наемете голяма лимузина, която може да побере компания от повече от 10 души.

Второ, всяко празненство не се заражда спонтанно, така че е добра идея да не се притеснявате излишно, а да поръчате лимузина предварително. Това ще помогне да се избегне примерна ситуация, в която в последния момент сте информирани, че лимузината, която сте поръчали, няма да я бъде, но може да бъде заменена с друга. Или още по-неприятно, да Ви изпратят друга кола без предупреждение. Това фиаско може да се избегне, като се вземат някои предпазни мерки. Свържете се само с доказана компания за наемане на лимузини, която цени репутацията си, спечелена през годините. Не се опитвайте да търситенай-ниската цена, защото, както показва практиката, именно тук се крие по-голямата част от триковете. Би било много по-разумно да наемете лимузина на средна пазарна цена. Когато съставяте договор за наем, помолете в него да бъде фиксиран номерът на лимузината, която сте наели.

Трето, сезонността играе важна роля в цените на наемите.

Автомобилите от този клас са основно в търсенето през сватбения сезон, който продължава от април до октомври. По това време наемът на лимузини може да нарасне значително, особено в „горещите” почивни дни. В допълнение, наемната цена също варира с възрастта на автомобила, колкото по-стар е – толкова по-евтино ще Ви струва. Въпреки това, за да се избегнат неприятни инциденти, се препоръчва да се наемат нови автомобили, които наскоро са слезли от монтажната линия. Нека те струват малко повече, но никаква проблем няма да развали дългоочакваното събитие. Друг компонент на цената е времето за което ще наемете автомобила. Минималната поръчка за наем на лимузина е три часа и час, за да бъде доставен автомобилът до мястото. Колкото по-дълго време ще ползвате наетата лимузина, толкова по-скъпо ще струва да я наемете.

push-to-call