Ringspot

Екологични автомобили в околната среда

Екологични автомобили в околната среда

Екологични автомобили в околната среда

Замисляли ли сте се някога да пътувате с екологични автомобили?

В тези времена е много важно да се грижим за планетата, на която живеем. Околната среда трябва да се уважава и да се грижи за нея, доколкото е възможно. В RingSpot сме наясно с този проблем, затова искаме нашите превозни средства да бъдат възможно най-екологични – ние залагаме на екологичните автомобили.

Как е възможно?

Е, ние имаме ретро автомобили, които са екологични автомобили с ECO класификация, които се захранват от втечнен газ (LPG). Този втечнен газ е смес от пропан и сгъстен бутан. Те съдържат редица икономически и полезни за околната среда предимства в сравнение с други горива като бензин или дизел. Автомобилите с втечнен нефтен газ имат етикет ECO. Те са по-екологични от другите превозни средства и това им позволява да влизат в зони с ограничен достъп и да получават повече предимства.

Нашите екологични автомобили са най-новите технологии, на борда на които можете да изживеете едно най-забавно пътуване с всички удобства.

Ретро автомобилите са идеални за всякакви събития, от бизнес събитие, моминско парти, но преди всичко са идеални за сватба.

Никога не сте мечтали да стигнете до олтара на борда на ретро кола? Ще се чувствате като принцеса изживявайки една мечта. Колата с класически стил и най-много осемдесетте години ще Ви отведе от дома Ви до олтара и оттам с партньора Ви до банкета, където ще отпразнувате сватбата си. Не звучи ли страхотно? Освен това, както сме коментирали по-рано, в RingSpot сме верни на околната среда, затова имаме този тип екологични автомобили. Нашата мисия е да продължим да включваме този вид гориво в останалата част от нашата гама превозни средства, защото искаме да се грижим за околната среда в рамките на нашите възможности.

push-to-call