Ringspot

Безопасни лимузини без COVID-19. Комфорт и спокойствие

Безопасни лимузини без COVID-19. Комфорт и спокойствие

безопасно без ковид

Ако търсите безопасна дейност, която може да се извърши в тези несигурни времена, можете да се доверите на нашите безопасни лимузини

Имаме голямо разнообразие лимузини, предлагайки безопасно возене, което не можете да пропуснете.

Максимум 8 души, така че се спазват обичайните ограничения. Което означават, че трябва да се провеждат срещи с по-малко от 10 души.

Можете да отидете с маска в лимузината, независимо дали е топла или студена, имаме климатична и отоплителна система.

Това е забавен план, който можете да използвате и като транспорт, за да пътувате от една точка до друга. За да отпразнувате събитие от онези, които не сме успели да отпразнуваме в затворено пространство, като рожден ден или годишнина.

Нашите шофьори имат строг протокол, за да могат да работят. Изискваме да нямат никакви симптоми и да следват седмичен контрол

По отношение на почистването, ние използваме различни методи за почистване на лимузините. Редовно използваме озон за дезинфекция и във всяка услуга тапицерията се почиства с дезинфектанти, които убиват всеки вирус.

Важно е да знаете, че можете да се наслаждавате на тази дейност безопасно. В днешно време трябва да вземете всички възможни предпазни мерки.

Дори процесът на резервация може да бъде 100% онлайн, така че да бъде бърз и ефективен

Ние от RingSpot ще се погрижим за Вашата безопасност. Наш приоритет е нашите клиенти да се чувстват защитени и удовлетворени, прекарвайки си незабравимо в условията на Covid-19.

Не забравяйте да се консултирате с нас при всякакви въпроси, които могат да възникнат в това отношение. Насладете се на голямото ни разнообразие от безопасни лимузини.

push-to-call