Tiffany vintage cabrio
EXCALIBUR vintage limo
HUMMER H1 ALPHA PARTY LIMOUSINE
EXCALIBUR vintage limo & EMILIA
HUMMER H1 ALPHA PARTY LIMOUSINE
Tiffany classic & retro party Diplomat plaza
Nikos Vertis
Гръцката мегазвезда Nikos Vertis ползваща услугите на Ringspot.bg
TIFFANY vintage party limo
EXCALIBUR/Ringspot.bg &TONI STORARO
EXCALIBUR/Ringspot.bg & EMILIA
EXCALIBUR /Ringspot.bg & БЪЛГАРИЯ ТЪРСИ ТАЛАНТ 2016
Taня Боева ft.Ringspot.bg
+359878 239 990
info@ringspot.bg

ВРЪЗКА С НАС +359885 710 760 /VIBER/

КОМПАНИЯЗА ЛИМУЗИНИ В БЪЛГАРИЯ!

Ringspot.bg най-бързо развиващата се фирма за отдаване на луксозни лимузини в страната през последните години, поставяйки едни от най-високите стандарти за качество на услугата!

За това красноречиво говорят нашите клиенти / бутон ГАЛЕРИЯ /

ПРЕДЛАГАМЕ НАЙ-БОГАТИЯТ ИЗБОР НА ЛИМУЗИНИ В БЪЛГАРИЯ ... НА ГАРАНТИРАНО НАЙ-ИЗГОДНИ ЦЕНИ! Повечето от нашите лимузини са единични бройки за България, което гарантира индивидуалността и уникалността на събитието за което са наети. ВСИЧКО НАЙ-ДОБРО ОТ СВЕТА НА ЛИМУЗИНИТЕ НА ЕДНО МЯСТО RINGSPOT. bg

Заповядайте в нашият офис и изберете на живо най-подходящата за вашият повод лимузина на гарантирано най-изгодна за вас цена!

Нашата компания отдава под наем НАЙ-АТРАКТИВНИТЕ ретро лимузини, стреч лимузини, парти лимузини, джип лимузини, с включени- шофъор, пробег /км/ и зареден мини бар. Лимузините ни са подходящи за всякакъв вид мероприятия като - сватби, абитуриенски балове, рождени дни, кръщенета, трансфери или просто приятна изненада от любим човек! RINGSPOT. BG луксозни лимузини под наем за цяла България. Нашият паркинг се намира в гр.София, но доста често ние можем да предложим по-добро съотношение цена - производителност, отколкото местната компания за лимузини. Разполагаме с лимузини от 7 до 18 места!

ИЗБЯГАЙ ОТ СКУКАТА И ЕДНООБРАЗИЕТО,БЪДИ РАЗЛИЧЕН И ЗАПОМНЯЩ СЕ НА ВСЕКИ ТВОЙ ПОВОД! СТИЛ И ВКУС ...това е Ringspot.bg

Нашите клиенти искат нещо повече от това просто да седнат в лимузина, да отпият глътка шампанско и да се почувстват специални. Точно тук идва нашия ред екипът на RINGSPOT.BG луксозни лимузини. Залагайки на редките екземпляри от света на лимузините, почти всеки наш клиент остава изумен как го снимат, гадаят кой ли е .... или директно искат да се снимат с него... от случайни минувачи... до цели групи туристи!